tisdag, februari 14, 2006

32 dagar kvar...


Kan tiden gå långsammare? Det känns som en evighet till den 18 mars..
Fick iallafall en liten alla hjärtans dag-present som Kalle lämnade innan han åkte..:)


Vi har krig med grannarna som bor i lägenheten ovanför.
Jag och Ida hade tvättid idag 18-21. Så vi gick ner, la i våra maskiner och en timme senare gick vi ner för att hänga kläderna.
Då står de som bor ovanför oss där och är skitsura för att vi snott deras tvättid. Omöjligt tänkte vi men upptäckte ganska snart att vår tvättkolv inte fanns någonstans på tavlan, och drog då slutsatsen att någon snott den och att grannarna sen tagit den tiden. Olyckligt men ingens fel.
Men tror ni grannjävlarna fattade det? Nej nej nej, de vägrade lyssna när jag ville förklara hur det måste ha gått till, skitsura. Och sen fick vi inte använda det andra torkrummet mer än en halvtimme fast de bara behövde ett till de första maskinerna. Men vi sket i dom och hade det en timme iallafall, men tvätten hann ju inte torka så nu har jag sängen och garderobsdörrarna fulla med halvtorr tvätt.
Hur fan kan man vara så sniken och osympatisk??? Jag kan ge mig FAN på att det är dem som snott våran tvättkolv, för de skulle resa bort imorgon och behövde väl desperat tvätta.
Men vill de ha den sortens grannsämja ska de få det. Imorgon ska jag ringa vår nya hyresvärd och klaga på att de spelar ashög musik på vardagsnätterna.
Egentligen hände det bara inatt men det vet ju inte den nya hyresvärden om eftersom han är ny sen i måndags. Så nu jävlar...


Annars har jag fördrivit kvällen med att se på TV och vara ledsen. Men på Joey var det en scen då jag skrattade som fan, fast jag sitter här helt ensam.
Nu är det nån pantad jävla serie om Playboy-brudar..

Borde lägga mig för jag är äckligt trött eftersom vissa grannar spelade jättehög musik halv ett inatt. Tack som fan för det.

På fredag är jag ledig så jag vill göra något kul, helst gratis, på dagen. Förslag?

Inga kommentarer: