fredag, februari 17, 2006

29 dagar kvar...


Idag har vi syjunta här hemma.
Jag håller på och syr en svart klänning med blommiga band. Gjorde om mönstret så det blev en tub-modell, sen satte jag bandet med blommor runt där uppe samt har bandet som axelband. Jättefint, men jag är inte säker på om jag gillar materialet i det svarta tyget.. Ska sy en till klänning, japansk. Görn med blommor. Tyget är superfint och superbilligt, 59,90/meter.


Imorgon ska jag på casting för en modeshow. Två tjejer som har ett märke som heter Moosewear som efter ett uppehåll satt igång igen. De ville ha lite annorlunda modeller och tyckte jag hade ett mycket "intressant" utseende..:)
Så imorgon ska jag dit och bli fotad och de ska fråga lite saker och så ska de se hur man rör sig. Läskigt.
Om jag får vara med ska de har visningar (som är mer shower än vanliga modevisningar) i vår och sommar, och alla ska få träna på att gå och så. Låter jättekul så jag hoppas de vill ha mig. De syr upp alternativa kläder, allt från läder och lack till fina långklänningar.


Känner mig såklart lite ledsen också. Kalle ringde aldrig igår. Fattar inte varför. Sista gången han kunde ringa mig på jag vet inte hur länge och så gör han det inte, fast han lovat. Fattar inte varför...
Finns väl någon bra förklaring, förhoppningsvis, men den lär ju inte jag få reda på på ett par veckor iallafall...


Nu ska jag åka och hämta Lisa och skjutsa henne tillSturup och sen ska jag och Ida köpa lite mat på Empanada. Vi ska även göra en fin tavla till Elin som fyller år imorgon..:)

Inga kommentarer: