onsdag, februari 22, 2006

24 dagar kvar...


11.45

Har Beverly Hills på i bakgrunden. Brenda är jätteledsen för att Kelly och Dylan blivit tillsammans, men alla tycker hon borde förlåta Kelly som inte riktigt förstår att Brenda fortfarande inte pratar med henne.
Men det är klart som fan inte Brenda vill prata med henne! Kelly var hennes bästa vän och hon strulade med Dylan under tiden han och Brenda var tillsammans, under jättelång tid! Och dom är tillsammans med gott samvete nu eftersom dom ändå var "ärliga" mot Brenda i slutändan.
Kanske det är därför man är så störd när det gäller kärlek, för att man såg på sån skit när man var yngre.

Nu måste jag städa lite. Det syns verkligen hur skitigt det är när solen lyser in. Sen ska jag plugga, surprise. Jag ska börja med arbetet om döva, men vet inte alls vad det ska handla om.


14.20

http://www.tradera.com/category/auctionlist.aspx?ftgnr=377422


19.00

Har nyss badat och unnat mig lite vardagslyx. Peelat hela kroppen, filat fötterna och smörjt in dem med bivaxkräm, smörjt in kroppen och bodysplashat den.
Jag borde införa mer vardagslyx i mitt liv. Ska nog inhandla lite nya fotvårdssaker någon dag. Typ en fotmask.
Så nu känner jag mig varm, len och fräsch.

Kommit en bra bit på mitt arbete om döva. det är mycket lättare att välja riktning när man börjat skriva tycker jag. Titeln är: Hur är det att vara döv? - Mina egna tankar.
Är snart klar, och det kommer bli skönt när även detta arbetet är inskickat.

IMorgon kl. 07.00 börjar bokrean på Åhléns och jag känner för att gå, bara jag orkar släpa mig upp så tidigt när jag har lov och allt..:)
Har aldrig varit på bokrean direkt den öppnar, hoppas det inte är för hysteriskt bara, sånt pallar jag inte med.

Bläääää, det är Big Brother på tv. Jag föraktar verkligen de där människorna.


22.40

Jag måste lära känna nya människor. Jag behöver nytt folk runt omkring mig, nya åsikter, nya idéer.
Just nu känns det negativt med en del av de jag känner. Jag ä så jävla rädd att bli lämnad, att bli utanför. Att någon skulle kunna känna samma sak med mig tänker jag inte ens. Vem skulle bry sig om jag inte fanns i deras liv?
Jag är den dumma, korkade bruden som man kan hacka på och driva med. Som man kan trycka ner för att själv må lite bättre. Och jag får väl skylla mig själv. Jag är en sån jävla mes.
Känns som om vissa av mina vänner inte ens tycker om mig, att jag borde be om ursäkt om jag stör i deras liv..

Ja ja visst, självömkan. Men jag behöver pushning, sysselsättning, någon som verkligen vill bry sig, som behöver mig som ser det som något positivt att kunna ringa mig..

Jag vill att mitt liv ska vara som någon av de satans serierna jag följer, kanske därför jag aldrig är nöjd.

Och så vill jag att Kalle ska vara här och säga att jag är fin och bra och att mina vänner uppskattar och tycker om mig. Det är han bra på.
Och om 24 dagar är han här. Då kommer jag vara världens lyckligaste..

Inga kommentarer: