lördag, februari 25, 2006

21 dagar kvar...








Är han inte för härlig, allas våran Loa?










10.00

Jag är så trött. Kom inte hem förrän typ 03.30 inatt och inte i säng förrän 4.. Och halv tio fick jag ett mess och kunde inte somna om..
Ska gå och träna 11.30 och vara lite duktig..

Marika skulle ha kommit idag men hon har givetvis feber..:( Så jag vet inte vad som händer ikväll. Just nu har jag lust att bara glo på tv för jag är så satans trött. Måste nog vila lite sen..


Önskar att Kalle var hemma, allt hade känts mycket lättare då. Fick mail av honom idag igen..

Önskar saker och ting var annorlunda just nu.. Att allt var utrett och klart och bestämt. Det är så jobbigt att bara vänta och vänta, jag får ångest och känner mig så nervös. Jag hatar att vara en människa som är så lätt att påverka.

Hur blir man självisk och hård - själv är jag generös och snäll...


12.50

Tränade Core och fan vad jobbigt det var för musklerna, skakde i hela kroppen tillslut. Men efter gårdagens snacksorgie så var det behövligt.
Jag är dödstrött men ska sminka mig och sen cykla ner på stan.

Visst är det underbart när människor man inte känner visar att de bryr sig genom att skriva till en? Jag tycker det, jag blir helt varm i kroppen och får lite mer tro på mänskligheten. Underbart med människor som kan känna sympati. TACK!


17.25

Shopping gör mig glad. Idag köpte jag en kjol, en receptbok, ett halsband och rökelser på Indiska, en tröja på HM, ett halsband och armband på Ur & Penn och 3 böcker till mamma och pappa på Åhléns.

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Å ena sidan vill jag vara hemma och inte göra någpt, å andra sidan vill jag göra mig fin och dricka vin. (Haha)
Men om jag ska festa vet jag inte vad som händer.. Maggi och Ola skulle ut och äta och sen kanske gå vidare och dricka öl men inget är bestämt.
Jag skulle vilja gå på en rolig fest.. Någon som vill bjuda mig på en?

Ska nog städa upp här lite. Fats jag e så kall så jag skulle vilja bada. Och så är jag så trött och seg..
Stackars mej.....

2 kommentarer:

Anonym sa...

uh vad bajsigt att det var en nära vän. Jag fattar ingenting när folk kan vara så elaka. Hihi du har alltid så roliga bloggbilder!

Anonym sa...

va shit så ruttet! Om 3v får du flytta till kalle ;)