onsdag, mars 01, 2006

17 dagar kvar...

Min farbror Peter är en underbar människa. Han har hjälpt mig massor senaste dagarna och idag ringde han och vi pratade om det jag är ledsen över. Han förstod precis och det känns bra. Vi pratade en massa om Maskeradbalen, och det var kul att uttrycka mina synpunkter för honom som jobbar med den. idag diskuterade vi vad vi tyckte med klassen vad vi tyckte, men det var kul att få säga det till honom som kan förklara och berätta "bakom kulisserna" typ..:)
Har pluggat en del religion, läst om kvinnorna i Raqqa så jag kan redogöra hur de lever på måndag. Har inte fått alla enkät-svar än, men det ser lovande ut. Ska sammanställa det i helgen eller nåt. Just nu läser jag om det islamska regelsystemet och sen är det två till uppgifter som egentligen är till nästa måndag, men jag tänkte ligga lite före. Ska försöka med det i alla ämnen så att jag kan åka bort med Kalle på påsklovet v.15 och slippa en massa skolarbete då.
Gjort en spellista med alla Cardigans skivor, från Emmerdale till Super Extra Gravity. Kul att höra hur de utvecklats och alla minnen från de olika skivorna.
22.35
Älskar O.C. Det är alltid så bra. Önskar att det alltid var O.C så jag kunde glo på det istället för att leva mitt eget liv som bara går knaggligt.
Pappa ringde unedr programmet och jag blir så ledsen för att han (och mamma) ibland är så oförstående. Är det för mycket negärt att de ska ta min sida om jag är ledsen och sårad? "Nej jag vill inte lägga mig i det där" säger pappa. Men jag är ledsen, besviken och känner mig som skit pga av detta, ska han inte trösta och säga att JAG är bäst, ingen annan. Det är ju ändå jag som är hans dotter..
Känner mig så ledsen ikväll. Jag vill gå på bio och se North County, någon som vill följa?
Jag längtar till min ensamhet...
Vi som alltid har hukat under låga tak, tigande och sväljande förtreten.
Nu har vi rest oss, går med ryggen rak.
Här är vi kvitt överheten!

Inga kommentarer: