fredag, mars 17, 2006

1 dag kvar!!!


Så trött jag är.
Kunde såklart inte somna igår, men tvingade mig upp till skolan imorse. Höll på att somna¨på Kultur- och idéhistorian.
I det ämnet sitter det två teachers pets längst fram, och helvete vad jag stör mig på dom!
De ska kunna allt hela tiden, och direkt de kan något så ropar de bara ut det, så alla andra som räcker upp handen aldrig får chans att svara.
MEN! Idag fick vi ett häfte med kända målningar, fast alla människor var målade som katter. Och så skulle vi vara två och två och luska ut vem som målat respektive tavla.
Och när vi sen gick igenom det så satt dom två där framme och var stolta för sina Da Vinci och Michelangelo (som alla kunde men inte fick chans att säga).
Så kommer vi till några andra tavlor och det blir helt tyst, och då kommer jag och briljerar med Tizian och Botticello. BURN!!!

Jag åkte om på Claes Ohlson på väg hem och köpte en sån liten billig rullvagn som jag har satt i badrummet och lagt tidningar i. Tre fack, längst ner I Form, i mitten olika hårtidningar och längst upp Hennes och Cosmopolitan och sånt. Ser superproffsigt ut.
Ida har tagit alla sina saker där inne så jag har gjort kanonfint med mina grejer nu.

Hon har även tömt garderoberna så nu har jag sorterat och donat. En garderob med byxor, kjolar, tröjor, linnen, scarves, strumpbyxor och underkläder. En garderob med klänningar och skor. En med jackor, koftor och väskor, och en med hemtextilsaker.
Supernice.
Men helvete så mycket kläder jag har. Och ändå har jag på 1,5 år sorterat ur och slängt och sålt på Tradera typ 5 gånger. Rensade ut en massa idag oxå. Så nu har jag skitmycket kläder och annat att sälja.

Jag har oxå satt upp det vinröda tyget, liksom draperat väggen och det blev kanonfint! Mystiskt och mysigt..:) Ska nog köpa lite mer och klä en bit till av väggen.

Sen åt jag och däckade i soffan, såg på Stacked och lite på Rampfeber i väntan på Hey Baberiba. Familjen är så jävla kul..:)

Och imorgon kommer Kalle hem!!! Världens finaste, hos mig, precis som det ska vara!!! Jag längtar som faaan!


Bilden: Ett montage jag gjorde när jag läste någon slags data (minns inte vad kursen hette) på komvux för 4 år sen och som jag grävde fram i en låda idag. Originalet är större, en hel tavla, faktiskt jättefin, fick VG på uppgiften..:)

1 kommentar:

Unknown sa...

Naturligtvis kortet med en viss balklänning!!
Ha ha, bilder på Tutt-Lisa?? Nja, jag tror jag kan bli åtalad för koppleri eller nåt då! Men det är möjligt att det kommer magbilder snart - den börjar synas bra nu :)