torsdag, mars 23, 2006

Torsdag


Denna veckan har varit en riktig slapp- och pysselvecka.
Igår målade Kalle och jag ramar och gjort fem fina tavlor som ska upp i sovrummet.
Idag tog vi en promenad på Willys och köpte "kycklingfalukorv", sen gick vi till Värnhem och jag åt en falafel i pitabröd med fetaost, Kalle köpte två LP-skivor med Hellacopters och jag köpte pellets, gnagarblandning, djurgodis och hundkex.

Snart ska jag och träna Body Combat och sen ska jag till Kalle och göra stuvade makaroner och äta med kycklingkorv.. Mmmm så gott..
Jag håller också på med ett övertalningsprojekt. Är så himla taco-sugen, men Kalle som nyss varit i Mexico ett par veckor är inte överdrivet med på det..:)

Imorgon är det helg!
Vet inte vad jag ska göra riktigt. Imorgon ska vi åka på CityGross, jag behöver verkligen handla. Har ingenting hemma, det ekar helt tomt i skåpen. Sen hinner vi förhoppningsvis en sväng på Ikea innan jag ska tvätta kl 15. Trist med tvätt en fredageftermiddag men det var enda tiden som fanns..
På lördag ska jag gå på stan med Maggi och äta på Grafitti caféet, och på söndag ska vi till Agusa, Kalles mamma fyller år..

Hihi så roligt det är att kunna skriva att VI ska göra det här och det där..:) Inte bara vara ensam hela tiden..

Håller på att fundera ut ett bra datum för fest här hemma. Vill ju visa upp hur fint jag fått. Inte bestämt än om jag ska ha festfest eller tjejmiddag. Den som lever (och är snäll så den får en inbjudan) får se.

20.00

Fy fan vad jag är upprörd, ledsen och besviken! Helvetes jävla skit, allt ska fan vara skit!!!!!!!!!!! Jag HATAR alkohol!!!!! Det förstör alltid, jag tänker inte ta mer sån skit. Aldrig!!!!!

Fitta, fan, helvete.... Jag får sitta här ensam och lyssna på Winnerbäck istället, det verkar vara mitt kall...

Det kommer ordna sig, men inte förrän imorgon för jag vägrar säga något mer om saken ikväll. Men nu jävlar ska allt ut, jag klarar inte av sånt här. Det kommer för många hemska minnen tillbaks.....

Inga kommentarer: