fredag, mars 10, 2006

8 dagar kvar...



Varför vaknar jag så ofta med ångest? Det är jävligt jobbigt, känns så otryggt..

Är ledig idag och det är skönt. Ska ta mig på systemet sen men jag gruvar mig. Det är säkert kallt och blåsigt...:/ Men jag ska trotsa det för att sen njuta av ett varmt bad och ansiktsmask.:)

Fest hos Elisa ikväll, det ska bli himla roligt! Tyvärr så fuckade sig den japanska klänningen jag skulle sy igår så jag får nog vara mainstream. ;)

Annars har jag väl inte så mycket att berätta förutom att jag saknar Kalle, men nu är det bara en dryg vecka kvar!!!
Och så kan jag säga att jag önskar jag hade asiatblod i mig, då skulle jag vara en harajukugirl!

http://www.style-arena.jp/english/street/harajuku/index.htm

2 kommentarer:

Mayumi sa...

Mitt bästa råd till dig för bästa resultat är detta: Börja för en matdagbok. Det gjorde jag. Jag skrev upp ALLT jag åt från morgon till kväll. Ät alltid en stadig frukost som gröt tex. Ät en bra lunch med grönsaker till och till middag kan du ta nåt lättare, inte mackor dock!! När du ska träna så måste du ladda 2 timmar innan med frukt o en macka och efter träningen är det bra med en ordentlig måltid eller ett stadigt mellanmål. Fisk, kött, kyckling o ägg är bra eller ta en skål müsli och ett par grova mackor med ost och tomat/gurka. Ät frukt när du är sugen på nåt. Köp hem morötter och ät när du blir godissugen. Jag har godisätar dagar på fredagar o lördagar. Tillåter mig att äta pizza, glass, chips o choklad i måttliga mängder då.
You can do it!

Anonym sa...

asfint foto!