lördag, mars 11, 2006

7 dagar kvar...



En vecka kvar. Fan vad jag längtar!!! Önskar det var ikväll Kalle kom hem. Jag saknar honom så jävla mycket! Men snart...

Var hos Elisa igår på middag, nachos med veg.färs pch ost i ugnen, med salsa, ostdip, gräddfil och sallad till. Så gott! Köpte ett vin som hette Dr.Faust för att flaskan var så fin och vinet var supergott! Inte alls surt som vitt vin ofta är utan sött, men absolut inte sliskigt.
Det var bara jag och Maggi som ville ut, de andra skulle jobba eller plugga så de ville hem tidigt, så vi sket oxå i utgång. Gick hem till Maggi och Ola och åt glass och tittade på Robin Hood-serien jag älskade när jag gick på mellanstadiet.
Tog taxi hem sen för 180 spänn. Fy fan.. Ångrar jag inte cyklade men jag trodde vi skulle ut och att vi skulle dela taxi till Möllan och så kunde jag gå hem sen.

Idag ska jag bara slappa. Ska nog göra scones till frukost. Det hade jag och Kalle gjort om han vart hemma. Gjort scones och druckit té.

Fan, jag kommer krama ihjäl honom när han kommer hem. Han kommer inte få gå utanför dörren för jag kommer ligga klistrad mot honom i sängen hela tiden..:)



15.45

Fan jag har sån ångest. Vet inte varför. Borde gå ut och gå lite men jag har nyss badat och är varm, vill inte bli kall igen..
Är trött oxå, kanske ska sova en stund? Och så är jag nog hungrig.. Vet inte vad jag ska äta.
Önskar Kalle var här. Han är så go, och varm, och mysig, och fin, och snäll, och söt, och rolig, och alldeles... alldeles underbar...


18.20

Jag har så obeskrivligt tråkigt. Borde läsa eller nåt annat kreativt men jag sitter bara vid datorn och klickar runt och hoppas på att nån ska uppdatera sin blogg.
Så tragisk jag är...
Vill att klockan ska bli sju så att jag kan se på Simple Life. Det är den enda planen jag har för dagen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ah funderar jag också på att göra.. visst får man välja smink också, för summan som det kostar? eller?!