tisdag, mars 07, 2006

11 dagar kvar...


07.10

Är detta ett skämt eller? -10 grader ute?
Det är helt jävla otroligt, fy fan vad jag är trött på kyla och snö.
Det ska ju vara VÅR nu!!!


14.20

Nyss hemkommen från skola och lite shopping, IGEN! Jag måste blivit galen. Undrar vilket tomrum jag försöker fylla med alla dessa inköp?
Iofs var det hårfärg, tops och en bh som jag köpte, inget jag inte behövde. Mitt hår är urskabbigt, har inte färgat det sen innan jul!
Tänkte träna idag men funderar på om jag ska strunta i det, är ganska förkyld så det kanske inte är så bra. Och så kan jag komma igång tidigare med att färga håret.. Men jag vill träna.. Det var så himla roligt igår.
Nu ska jag iallafall gå till Kalle och ge ormarna vatten, sen ska jag ta en tur till Stoff och Stil. Önskar jag hade nån som kunde hänga på och förgylla dagen lite.

Bilden är tillägnad Sussie eftersom hon tycker om ormar så mycket..;) När ni kommer ner och hälsar på så ska du få ha Vagner runt halsen..:)


16.20

Varför gör små ord så ont? Varför kan jag inte bara skaka saker av mig och sluta tänka?
Varför är jag så rädd för att folk som jag egentligen inte borde bry mig om inte ska tycka om mig?
Jag kanske är svår, jag vet inte. Men jag kan inte bara släppa och gå vidare. Jag behöver en ursäkt och sen verkligen se och känna att en person ångrar sig. Vill se att någon anstränger sig för att just jag är värd det.
Men.. jag känner mig bara värdelös... Suck..
Kan man köpa självförtroende nånstans? Ebay...? Uff...? H&M...?
Eller var har ni som har självförtroende skaffat det? Jag förstår inte, för mitt är verkligen noll, nada, överkört och tillplattat. Och jag har ingen som helst aning om hur jag ska få det bra, eller iallafall bättre. Eller jo, Kalle kan få mig att tycka bättre om mig själv ibland.

Kom hem........


20.50

Anna och Klara är döda. Mördade. Och det är mitt fel.
Upptäckte för en stund sen att deras bur var öppen, och sist jag öppnade den var igår kväll då dom fick mat. Och buren var nu givetvis tom. Jag funderade som fan på vart dom kunde vara och kom på att dom kunde ju ramlat ner i Mickes och Billys bur under för det är så brett mellan gallren på den. Och ja, det hade dom. Jag såg först Klara ligga på rygg med halva huvudet uppätet. Hittade Anna i samma skick i ett hörn. Fy fan jag höll på att spy. Ida fick ta ut dom med en spade och jag har nu slängt deras bur och allt. Mådde så dåligt, mår helt illa fortfarande.
Stackarna, vilken brutal död. Och det är mitt fel.. Fy fan vilken dålig djurägare jag är...

3 kommentarer:

Mayumi sa...

*harkel* Ja, jag ser verkligen fram emot att få ha en orm slemmandes runt min hals.....NOOT! :)

Anonym sa...

Shit vaaar bor ormarna?? De var ju svinstora! och vad matar man sådana med eg...?

Mayumi sa...

Anna & Klara? vilka djur är det? Dina? Kalles? Råttor?
Fy, fan va hemskt...jag lider med dig.....