måndag, januari 31, 2011

Sjuk

I natt blev Nemo sjuk. Han var lite hostig på dagen men i natt fick han feber och var ledsen och orolig. Kalle gick upp och gav honom Panodil och sen skulle han mest ligga som ett plåster på mig hela natten, lilla gubben. Han blev sjukt ledsen när jag åkte till jobbet i morse och det kändes ju sådär. Så jag var inte så utvilad jag tänkt mig idag men dagen gick hur bra som helst. Tycker jag i allafall, det kändes så. Jag är ju inte ensam alls nästan eftersom en timme på morgonen är vi två då den som sovit är kvar tills man åker till dagcentret och där finns två handledare som hjälper till med det som behövs. Tjejerna som jobbar där är i min ålder och jättesnälla, jag gillar dem verkligen. Imorgon ska jag jobba kväll och natt och då är man ensam men det går nog bra. Jag funderar på om vi ska ta en tur på stan för jag behöver köpa en kalender. När jag jobbar eller pluggar måste jag ha en för annars minns jag inget.

När jag kom hem ropade Nemo: Gumman! Gumman! Gumman! Gumman! Gumman! ungefär en miljon gånger och kom springande med boken Den lilla lilla gumman av Elsa Beskow. Han lär sig nya ord varje dag nu och han är så sjukt duktig. Han kan säga namnen på alla barnen på dagis och säga vad jättemånga djur heter och även härma dem. Han är helt otroligt duktig min lilla Måne, fast nu säger han Nemo.

Efter maten tog Nemo ett bad och sen tog jag tempen på honom och han hade feber så han fick en Panodil och välling och somnade i min famn i soffan. Han hostar en del i sömnen men inget han vaknat av än iallafall. Det blir väl ett plåster i natt med skulle jag tro.

Inga kommentarer: