söndag, januari 23, 2011

12 timmar

Det verkar vara så länge jag orkar vara vaken idag. Jag sov till 9 imorse och nu klockan 21 är jag redo att lägga mig. Ville egentligen kolla någon serie men när jag frågade Kalle vad vi skulle göra svarade han:
- Det kommer vara så mycket att göra imorgon, och så fortsatte han att spela något farm-spel på sin Iphone. Sjukt kul.

Vi var ute i trädgården på eftermiddagen. Nemo började med att ramla och skrapa näsan i backen men blev glad igen när han fick åka skottkärra. Jag städade till kaninerna och sen ville Nemo leka med dem. De uppskattar i hans lek så mycket. Han går efter dem och säger skutt skutt och försöker klappa dem. Sen tar han hö och vill mata dem med men han går efter dem så de bara går iväg. Han fattar inte att han ska sitta still så de kan komma till honom, men det blir nog en bra kaninskötare av honom en dag tror jag. Jag tänkte han skulle få huvudansvaret framåt sommaren när jag är höggravid. Nemo trillade i kaninhagen också och slog huvudet i en stolpe så nu har han en liten bula och blåmärke i pannan.

Kalle körde iväg ikväll med trappen och för att hämta brädor till golvet vi ska lägga här uppe så jag och Nemo var ensamma hemma. När vi satt oss för att äta blev Nemo plötsligt helt hysterisk så jag tillslut fick lyfta honom ur stolen. Jag fick absolut inte hålla honom utan han låg på golvet och grät hysteriskt. Vad gör man då? Jag gjorde ingenting för bara jag tittade på honom blev han tokig. Tillslut fick jag ta upp honom och sen ville han inte jag skulle släppa honom på hela kvällen. Stackars lilla Nemo, vad är det som gör att han får sånna utbrott? Nu sover han gott iallafall och jag ska ta en dusch och sen lägga mig och läsa lite tror jag.

1 kommentar:

Lina sa...

det är inte helt ivanligt att sådant händer när barnen börjar förskola. vissa barn kan bli arga för att de blir lämnade även om de trivs på förskolan.

han har ju varit med dig hela tiden och är det nu inte på samma vis. tycker det låter helt normalt om än jobbigt