söndag, januari 16, 2011

Solsidan

Vilken bra söndag det har varit. På förmiddagen mötte jag upp Malin och Caroline och vi gick på barnloppis på fritidsgården i Veberöd. Jag fyndade två fin PoP-tröjor för 90 kronor. Helst hade jag velat hitta stövlar och regnställ som Nemo kan ha på dagis men de som fanns var antingen för stora eller för små. Jag hittade lite söta klänningar också men eftersom vi itne vet än vad det är för någon som gömmer sig i magen så kände jag inte att det var lönt att köpa, även om det var sjukt billigt.



Jonathan och Jörgen är fortfarande här och vi har spelat tv-spel och de leker mycket med Nemo. Nemo kan säga Jonte och Jörgen har lärt Nemo säga Gud och peka på honom. Jonathan utropade även ett ord som Nemo genast snappade upp som man kanske inte vill att ens 1,5-åring går runt och säger. Det börjar på K och slutar på K. Tre bokstäver långt.

Jag har märkt alla Nemos dagiskläder med Namnlapparna han fick av Evelina i födelsedagspresent. Perfekt att bara stryka på. Hans ryggsäck är packad med ombyten som ska finnas på dagis så vi känner oss ganska redo för morgondagen.



Just nu sitter jag med färg i håret och väntar på Solsidan, världens bästa serie!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Va? nu fattar jag NADA... är du gravid?? Ska lilla Nemo ha en syster/bror?? Är det så?? Fy vad roligt!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS

MERCAN.

Linnéa sa...

jaaaaa mercan, en liten bebis på g, visst är det roligt! :) Tack så mycket snälla du, KRAM!!!

Lilla Anna sa...

WOW va häftigt!! Syskon, mysigt!
Jag kan glädja dej med att jag inte reagerade förän jag såg att du hade en "ticker" att du va gravid, då läste jag lite längre ner, hihi!

MASSA GRATTIS!!!

Eijlert... sa...

Namnlappar är kanon, men det finns risk att de där man stryker på lossnar i tvätten. Iaf de som "gamlingarna" har på jobbet.