måndag, januari 17, 2011

Emmi sa:

WOHOOOOOOO grattis!!! när? namnförslag? :D

Bebisen är beräknad att komma i mitten av juli men vi får väl mer exakt datum efter ultraljudet som vi ska på den 14 februari. Om det blir en flicka har vi ett jättefint namn, ett tilltalsnamn och två mellannamn, men pojknamn är vi inte lika hundra på. Vi har ett som vi pratade om redan till Nemo. Vilka pojknamn tycker ni är fina som skulle passa ihop med Nemo?

Namnen håller jag lite på tills vi vet vad det blir. Ni får gärna ställa fler frågor om ni har, det är alltid roligt!

6 kommentarer:

Elin sa...

Vet inte om jag själv skulle välja namnet, men när jag läste din fråga "vad passar ihop med Nemo" kom jag att tänka på Aurora. Men det är ju ett tjejnamn, och det har ni ju redan... Killnamn är svåra tycker jag. Alfons är ju himla sött iofs!

Evelina sa...

Alve och Vide är ju skitfina namn ;) skämt åsido! Vi hade typ inga killnamn heller men det drällde av förslag om det blivit en flicka. Några namn vi funderade på var miro, milo eller elis.....

Eijlert... sa...

Theo är ett killnamn jag gillar ") Wille också. Eller som min karls flicka sa att om hon fick en lillebror skulle hon vilja att han hette Scar *fniss* Tror inte det.

Jenny Shima sa...

Pojknamn är jättesvårt, cär vi skulle komma på namn satt vi och kollade både i namnböcker i almanackan. Vi hade några favoriter men bestämde oss när Oliver hade fötts.

Anonym sa...

Grattis!!

Linda sa...

Assar tycker jag är fint. (dock döpte jag min valp till det nyss..heh) Men även Tyko, Carl, Julius, Hannes, Silas och många fler...