onsdag, januari 12, 2011

Skattkammarön

Jag såg på första Twilight-filmen igår och jag måste säga att jag tyckte bättre om den efter att ha läst boken, så nu får jag väl se de andra också. Är inne på tredje boken nu men jag undrar: Är tredje filmen baserad på tredje boken eller både tredje och fjärde boken?

En stund efter att filmen var slut vaknade Nemo och var jätteledsen. Vi brukar inte ta upp honom när han vaknar men igår var han ledsen så länge så jag borstade tänderna och så kröp jag och Nemo ner tillsammans. Han är så go för han vill ligga med ansiktet tätt intill mitt med händerna pillandes på mina öron. Vi sov gott och jag vaknade av att jag hörde små fötter som sprang ut ur sovrummet imorse. Klockan var 06.20 men det var bara att masa sig upp.

Vi har segat runt hela morgonen, tittat på tv, lekt, fikat.. Nu sover Nemo, lite tidigare än vanligt men i eftermiddag ska vi följa med Jenny och Oliver till Skattkammarön. Det kommer bli kul och Nemo får springa av sig ordentligt.

Nu ska jag ta tag i disken och bädda sängen och lite sånt nödvändigt roligt..

1 kommentar:

Anonym sa...

Tredje filmen är baserad på tredje boken. Är själv på 4:de boken nu och den är uppdelad i 2 filmer vad jag har förstått. Håller helt med dig, såg filmerna först och tyckte de va töntiga och småsega men efter jag läst böckerna ändrade jag uppfattning helt och är nu helt hooked :)
Kram M Rönnerfors