fredag, januari 21, 2011

Ni är så söta!

Oj oj oj vad man inte hinner sitta vid datorn när man är en hårt arbetande yrkeskvinna! Tack för alla era kommentarer, ni är världens roligaste och jag blir så glad för varenda ord ni skriver! Jag börjar med att svara på ett par frågor:

  • Hej linnea. ska du inte jobba med behandling längre alls eller är detta bara tillfälligt?
    /nina (som också egentligen ska vara i behandlingssvängen men....)
    - Eftersom jag är gravid igen så har jag inte satsat på att hitta "drömjobbet" utan sökte lite allt möjligt att ha fram till sommaren. Detta är ju inte helt olikt vad jag jobbat med innna även om jag aldrig jobbat med handikappade. I framtiden vill jag ju helst jobba med det jag är utbildad till men trivs jag bra på det här jobbet går jag gärna tillbaks till det efter nästa mammaledighet medans jag jagar drömjobbet.
  • GRATTISSS!!!! och: Que?! (ang bilden)
    - Mikael (på bilden) är min nya chef och vår gamla granne från Malmö så vi har känt varandra i några år. Bra att ha vissa bilder och historier när man ska till exempel löneförhandla eller vill vara ledig.

Jag har jobbat mina två första dagar nu och jag måste säga att det känns väldigt bra. Mikael och Sofie får mig att känna mig mer än välkommen och har kastat in mig i arbetet. Jag lär mig ganska snabbt och frågar tusen saker så det kommer nog gå bra, så känns det nu iallafall. Mikael känner jag ju sen innan och det är lite märkligt samitdigt som det är roligt att umgås i arbetet och vara seriösa och vuxna liksom. Sofie är hur go som helst, vi babblar hela tiden som om vi känt varandra ett tag.

Så det känns bara bra med nya jobbet måste jag säga. En sak som inte är lika kul är att Nemo verkar vara lite arg på mig. När jag kommer hem börjar han gråta och kastar sig i min famn men efter en stund blir han nästan arg och gråter och skriker och jag får knappt ta i honom. Kan det vara så att han känner sig övergiven av mig? Kalle är ju hemma fortfarande så nu är det ju de som träffas mest men sen när jag börjar gå på schema kommer jag jobba skift och då kommer jag kunna hämta och lämna på dagis ibland och det längtar jag efter. Hoppas Nemo kommer över det här snart. Någon som varit med om något liknande? (OBS! Inte någon där barnet fortfarande hatar dem vid 15 års ålder behöver svara!)

Men imorgon är jag ledig och då ska vi mysa och umgås, jag och Nemo!

3 kommentarer:

Marie sa...

När axel var liten och jag började jobba var det precis lika här. Det var super jobbigt, om han gjorde sig illa till exempel så fick jag aldrig trösta honom. Det skulle Magnus göra. MEN det gick över till slut. Kommer inte riktigt ihåg när, men jag vet att det var ganska länge (i mina ögon i alla fall)... Kanske ett par månader.. Men sen vet jag att det gick mycket bättre när inte Magnus var med, då var han precis som vanligt mot mig.:-)

Anonym sa...

Du behöver inte oroa dig. Mamman är alltid mamman, jag lovar.
Det blir kanske lite för många nya situationer till Nemo nu, t ex dagis o allt som det innebär och nu går mamma till jobbet.
Manuela har hatat mig sedan hon var lite men imorgon ska vi gå tillsammans till frisan o sen ska hon ha en ny jeans o så plösligt älskar hon mig igen... det är kanske att jag ska betala "festen"???
Du är en super mamma, go go go girl !!!!
Mercan.

Louise sa...

Kanske är de för att jag druckit lite vin, men de slog mig plötsligt och jag skulle vilja be om ett inlägg men en simpel fråga.
-Vad ser du när du ser på Kalle?-
Alltså när du verkligen ser honom djupt i ögonen.? Vad betyder han? Och varför gör han de?