lördag, januari 01, 2011

2011

Då har vi påbörjat ett nytt år. Ett oskrivet blad står framför oss och jag vill verkligen att det ska bli fina minnen att skriva ner på det för framtiden. 2009 och 2010 var ju riktiga kanonår eftersom vi då fick vår älskade lilla Nemo och jag hoppas att vi alla kommer få vara friska och må bra i fortsättningen. Jag har gått, och går fortfarande i tankarna på att kanske sluta blogga, jag vet inte om jag har inspirationen längre, eller tiden och lusten. Det märks på er att ni inte tycker bloggen är så kul längre så det kanske är läge att sluta? I slutet av den här månaden är det 5 år sen jag började blogga så jag kommer nog ta mitt beslut innan dess, om jag lägger ner helt eller fortsätter ett sjätte år. Jag vill lägga ner mer tid på mig själv och min familj samtidigt som jag får så mycket tillbaks av bloggen och era kommentarer som jag vet att jag får om jag skriver roligare och mer intressanta saker. Jag får fundera vidare helt enkelt.

Hoppas ni hade en trevlig nyårsafton och umgicks med de ni tycker om mest. Vi åt supergod mat, såg på film och spelade spel. Ikväll är sista kvällen här för imorgon flyger vi hem igen. Det känns tråkigt för tiden går alltid så fort och jag vet inte när vi ses igen. Det känns också jobbigt för att jag vet att mamma och pappa saknar Nemo så mycket. Men jag köpte en web-cam med mikrofon till dem i julklapp och en till oss så om vi kan fatta hur Skype funkar så kan de ha mer kontakt.

GOD FORTSÄTTNING ALLIHOP, tack för att ni läser!

10 kommentarer:

Ja, jag då sa...

Skulle kännas lite tråkigt om du skulle sluta blogga. Har följt bloggen till och från i några år sen helgon tiden och nu kanske man inte får veta vad som händer? som en film utan slut.

Din blogg gjorde mig dessutom extra inspirerad på att skaffa kanin vilket jag skaffade för snart två år sen och jag glädjs fortfarande över hur söta och goa kaniner är.

Anonym sa...

Förstår hur du menar... Bloggen ska ju aldrig kännas som en belastning, då blir det fel anledning att blogga...

Jag skulle hur som helst sakna din blogg VÄLDIGT mycket om du slutade! Din blogg är den som ligger överst av alla jag läser, och den innehåller en bra blandning av familj, dina intressen och annat kul! Pliiiis sluta inte blogga! <3 ^^

MiaMaria sa...

Jag skulle oxå tycka att det vore trist om du slutade blogga men jag funderar på exakt samma sak.

Angående skype så är det busenkelt. Mina föräldrar har lyckats få det att funka och även min bror så då kan nog vem som helst =) Lycka till!

Mirijam sa...

Nej fortsätt för guds skull!

Sara. sa...

Herregud kvinna vad är det du säger?!

Vad ska man nu läsa?

Men du ska ju samtidigt inte må dåligt av bloggen.
Din hälsa och så först!

Men usch vad tråkigt det kommer bli om du slutar.

Helena sa...

Jag skulle kunna kopiera det första inlägget här bland kommentarerna. Har följt dig till och från under några år och du inspirerade mig också till att köpa den där kaninen jag velat ha i över 20 år.

Vill med det säga att jag hoppas att du hittar lusten till att fortsätta och att jag är är så glad att jag skaffade mina kaniner eftersom jag känner mig som en suverän kaninmatte.:)

äppelblomman sa...

Neeeej klart att du inte ska sluta att blogga. Tycker om din blogg jätte mycket, även om jag inte lämnar så mycket kommentarer. Men jag förstår verkligen hur du menar och känner. Men de vore hemskt tråkigt om du slutade. jag är ute flera gånger varje dag på din blogg och kikar om du har skrivit nått nytt!!
Älskar din blogg, den är ärlig och skön!!
Nyårs kramar K

Anna sa...

Instämmer i hyllningskören! En fantastisk blogg som jag läst länge och kommer sakna massor om du slutar blogga!

LolitaRegina sa...

Nej, snälla sluta inte blogga! Din blogg är ju den bästa!! :)

Maja sa...

Har följt din blogg sedan du började iprincip (har iaf läst alla inlägg :)
Och hade precis som alla nadra tyckt de var hemskt tråkigt om du slutade.

Kan ju va skönt och höra oavsett vad du bestämmer dig för.