måndag, januari 03, 2011

Som en saga utan slut?

Vilka fina kommentarer ni skrev i förra inlägget, verkligen supergulliga. Jag har inte taggit något beslut än utan fortsätter och hoppas på att inspirationen infinner sig.

Vi åkte hem från Kättbo igår, det var extra jobbigt fast jag vet inte varför. Men jag kände mig ledsen hela dagen och kvällen igår. Flygresan gick bra och Kalles mamma hämtade oss i Ängelholm. Det har verkligen varit skönt att slippa åka bil hela vägen den här gången. Mamma och pappa har bokat flyg ner i mars så det är inte så länge tills vi ses, skönt att ha ett datum.

Idag har det mest varit uppackning, plock, handling och tvätt på schemat. Nemo hann ju inte leka så mycket med sina julklappar innan vi åkte så han har haft fullt upp med det idag. Imorgon ska vi åka och hämta kaninerna och sen är ordningen återställd.

I dagarna som kommer ska vi plocka iordning här uppe på ovanvåningen, det är så rörigt så jag har ingen koll alls på mina saker. Databordet och sybordet är fulla med saker och papper och jag längtar tills jag får ordning på allt. Då ska jag installera webcamen och pyssla lite mer.

Jag har inte lagt in bilderna från kameran än men ska försöka fixa det imorgon så jag kan lägga upp några!

Inga kommentarer: