onsdag, oktober 28, 2009

Herregud, jag glömde störa mig igår så jag får göra det nu istället!

  • Man står i en lång kö på tex McDonalds. Framför en står en förälder med ett barn. När det tillslut är deras tur så står föräldern och säger vad den ska ha och SEN vänder de sig till barnet och frågar vad det ska ha! För det första, står man i en lång kö så bestämmer man sig så man vet vad man ska ha när man kommer fram. Och för det andra: Ett barn kan inte bestämma själv vad det vill ha på McDonalds. Det finns för mycket, de fattar inte vad nåt är! Sjukt störigt. Då får man stå där i 10 minuter till för att ett menlöst barn ska stå och vela.
  • Jag stör mig som fan på min kanin Lilla Leo som hade rymt när jag kom ut imorse och gjorde så jag fick kuta runt på gården i nattlinne och stövlar.
  • Jag stör mig sjukt jävla mycket på att nuförtiden verkar alla som tillverkar påslakan inte orka göra så det finns sånna där hål långst upp i varje hörna på påslakanet vilket gör att det är jättekrångligt att få i täcket. Och på dubbeltäcken är det fan omöjligt.

Vad har ni att ventilera idag?

2 kommentarer:

MiaMaria sa...

Jag stör mig mest på mig själv idag. Jag e sjukt uttråkad men får ändå inget gjort. Som att vara arbetslös och det tar tre dagar för en att posta ett brev. Sjukt.

Sen stör jag mig på datorer som inte fungerar som de ska. Datorer borde alltid funka. Nu ligger jag efter med alla mina serier så jag e sur som ättika!!

Och så stör jag mig på människor som säger att de är såååå crazy. Om man måste säga det om sig själv så e man nog inte så galen.

Åhh kom på en sak till. Stör mig på folk som man aldrig pratat med eller ens träffat som går fram till en på stan och säger att det är fult och omodernt med piercingar. Jag går väl inte fram till främlingar som har foppatoffler och säger att det är fult? Varför skulle det då vara fritt fram för folk att gå fram till mig bara för att jag har piercingar?

Och så stör jag mig på att idoljuryn har sina favoriter som de gör allt för att behålla i tävlingen. Känns inte helt rättvist.

Gud, innan jag började skriva detta inlägget störde jag mig knappt på nått, nu går hjärnan på högvarv!!

Evelina (fd grannen) sa...

Jag stör mig på att jag är så fruktansvärt lat med städningen här hemma.

Köer, stod i en kvart idag för att köpa busskort på skånetrafiken (haha inser när jag skriver det, vilket sjukt dåligt tålamod jag har med just köer)

sura gamla dagistanter på mitt jobb som är negativa mot nya ideer och traditioner. "nej halloween firar inte vi här, det e ingen svensk tradition och det har vi aldrig firat" (men känner tacksamhet över min närmaste kollega som alltid är superpositiv och låter mig gå loss med allt jag vill hitta på, så ja det blir halloweenfest imorgon)