onsdag, oktober 07, 2009

Igår promenerade vi till BVC och det var alltså dags för 2-månaderskontrollen av en läkare. Nemo uppförde sig väldigt duktigt och pratade med läkaren när hon tryckte och vred på honom. Allt hon kollade såg jättebra ut och han är nu 61 cm lång och väger strax under 6 kg. Helt sjukt vad stor han är nu.

På vägen hem blev jag sjukt trött och väl hemma däckade jag och Nemo i soffan tills Kalle kom hem. Jag mådde inte alls bra och han lagade middag och fixade. Tog en dusch innan Desperate Housewives och kände mig aningen piggare.

Idag mår jag bättre men känner mig väldigt trött i kroppen. Var till MVC på efterkontroll idag och allt var bra med mig också.

Jag var ute en stund och fixade med pelargonerna men var helt seg i kroppen. Gick in när Nemo vaknade och nu har vi förberett lite inför kvällens middag. Det ska bli en sjukt god kycklingsallad. Och nu ska ni verkligen läsa noggrant för jag ska ge er ett tips på en sjukt god sak att ha i salladen. Sen vill jag att ni provar detta och efteråt tackar mig för tipset.

Skär upp pitabröd, så många man vill ha, i ganska små bitar. Stek dem i olivolja och pressa ner vitlök. Stek bitarna tills de är knapriga och ser delicious ut och vänd sen ner dem i den färdiga sallanden. SJUKT gott. I salladen passar det bra med fetaost och en god dressing på balsamvinäger och salladskrydda och någon god olja.

Så nu går ni och provar det, okej?

Inga kommentarer: