fredag, oktober 23, 2009

Fredagar är verkligen speciella. Allt känns så mycket mysigare även om man är hemma hela veckan som jag är nu.

Idag gick jag och Nemo upp vid halv nio och åt frukost och sen kollade vi på Greys Anatomy-avsnittet som jag missade i onsdags. Sen gick vi ut på en långpromenad och tittade på kossor och när vi kom hem badade Nemo och gjorde sig fredagsfin i nya kaninkläder. (Som han för övrigt nyss sket ner.)

När Kalle kom hem gick vi över till grannarna och uppvaktade Magnus som fyller år idag och nu är vi hemma. Jag har tänt massor av ljus, lyssnar på Winnerbäcks senaste skiva, dricker ett glas rött och har gjort en pizza som står i ugnen. Så gott det ska bli! Kalkon, mozzarella, ananas, soltorkade tomater och Västerbottenost är det på pizzan.

Jag är sugen på att se film ikväll och om Kalle inte är så trött blir det nog Brüno eftersom den fuckade sig sist vi skulle se, emn om han somnar tänker jag nog se Zombieland istället.

Hoppas ni har en fin fredag!

1 kommentar:

Anonym sa...

ja... du har det riktigt bra där hemma va?

Jag har det super också med min Manuela, det blir chips och Cola och sådana äckliga goa grejer, för att det är fredag och vi ska ha det bra tillsammans och kolla på Idol...ja, Federico är i Uruguay, så vi kommer att ha många "tjej kväller" här hemma. :-)))

Mercedes.