tisdag, oktober 27, 2009

Äntligen är min kära datorn hemma igen! Jag känner mig halv utan den, snacka om att vara beroende.

Jag tog en tur till Malmö idag och köpte Halloween-kläder till Nemo och jättesöta presenter till Juristens lilla bebis. Tur att mina vänner får flickor så man kan få köpa de söta klänningarna man nu bara får sukta efter. Sen träffade jag min farbror och bjöd honom på fika på Espresso House och sen fortsatte jag till Buttericks för att köpa grejer till mig och Kalle. Vi ska ju på Halloween-fest på lördag, det ska bli så roligt! Älskar att klä ut mig.

Mental note: Gå aldrig in med barnvagn på Buttericks veckan före Halloween.

När jag svettats klart inne på Buttericks körde jag och hämtade Kalle och vi begav oss till Lund för att fastställa att Kalle är Nemos pappa. Det var det löjligaste jag varit med om. Vi fick sitta i ett rum och skriva på papper. Tanten frågade oss om vi var sambos och om vi var säkra på att barnet är vårt gemensamma. OM det nu skulle vara så att tex jag inte var det, skulle detta då tillfället att berätta det eller? Så sjukt. Och hon frågade det sekunden efter hon sagt hur lik pappa hon tyckte Nemo var. Sen fick vi skriva på några papper till och tillslut kom två vittnen in för att se på när Kalle skrev under ett papper. Så nu har Nemo äntligen en pappa.

Kolla in kaggen på bebisen!

5 kommentarer:

Lijna sa...

Varför var ni tvungna att göra det? För att ni är sambos och inte gifta?

Lilla Anna sa...

Sån tur att han ÄNTLIGEN har en pappa!! haha

Kan tänka mig kaoset på Buttericks, vi fick köa här i sthlm förra halloween, köa bara för att KOMMA IN i butiken, helt sjuk!! Ha skoj på lördag!

Anonym sa...

Grattis Kalle som äntligen har fått en son.
Grattis Nemo som äntligen har fått en pappa. :)

Vilken liten tjockis Nemo har blivit. Så söt!

Puss
/Gudmor

Evelina sa...

ha, ha ja visst är det en fantastisk procedur. Den slipper vi ju nu när vi har gift oss - precis som om möjligheten att pappan skulle vara någon annan minskar pga det......

Juristen sa...

Åh jag älskar paketer... Längtar!!!