tisdag, oktober 06, 2009

Idag är lite mer förkyld. Näsan rinner och jag har ännu mer ont i halsen. Men jag och Nemo har myst i soffan hela morgonen och jag har druckit té med honung så jag känner mig pigg ändå.. Klockan 13 ska vi till BVC och det ska bli mycket spännande för det är läkarkontroll idag.

Igår fick jag ett tråkigt mail. Jag och Kalle skulle gå på Marilyn Manson på Malmö Arena i November men alla Sverigeinspelningar är nu inställda pga ändringar i Mansons turnéschema. Snopet, vi som som hade barnvakt och skulle vara lite rockiga. Men vi tänkte gå ut och äta eller nåt ändå och ha lite tid tillsammans.

Och så måste jag hylla min Volymaster! Den är så fantastiskt! Jag har väldigt blankt och platt hår och tycker det ser tunt ut men med Volymastern blir det jättebra volym och det är nog inte så tunt ändå. Bästa hårprodukten någonsin. Jag tvättar håret ungefär var tredje dag och det håller sig snyggt hela tiden. Inte riktigt som när det är nygjort men jag behöver bara göra det en gång efter jag tvättat håret. Lovely, rekommenderas om man är trött på rakt hår utan fall och volym.

1 kommentar:

Mirja sa...

den har jag med, men jag är alldeles för lat för att orka använda den... sen tyckte jag att "våfflorna" syntes.. provade att kamma ut dom med men gick inte.. hur gör du? kanske man ska sätta våfflorna längre ner i håret?