torsdag, oktober 08, 2009

Jag kan inte somna på kvällarna hur trött jag än är. Jag går upp tidigt och är uppe någon timme på natten och kan känna mig väldigt trött på eftermiddagen, men ändå kan jag inte sova. När Nemo somnat brukar jag vara uppe en stund för att kunna slösurfa och slappa framför datorn utan att bli avbruten och jag kommer oftast inte i säng förrän närmare tolv. Men när jag lagt mig snurrar en massa tankar i mitt huvud så jag absolut inte kan somna.

Nu sover Nemo i bärsjalen och det är så mysigt. Han var lite gnällig så jag satte honom i den, satte på en vacker sång som jag sjöng med i och han somnade nästan direkt. Så fint sjunger jag förstår ni.

Jag har städat på förmiddagen och är nästan klar. Ska bara dammsuga och torka golvet. Tvättar men maskinen fuckar sig och blir inte klar så luckan går inte att öppna. Brukar funka att ta den på sköljning en extra gång men inte nu. Så jävla störigt. Vill ha ny tvättmaskin och torktumlare.

Nu sitter jag och väntar på att en kille ska komma och kolla huset så han kan ge oss ett bud på vad det kan kosta att sätta in det nya värmegrejset. Tredje som är här nu, kan ingen bara komma med ett bud? Måste hantverkare vara så långsamma? Vi ringde som galningar efter en vi fått rekommenderad i somras som aldrig svarade, så vi sket i honom. Kontaktade en i Veberöd som var här och skulle räkna på kostnaden, men varje gång Kalle ringer honom säger han att han ska göra det till helgen. Störigt som fan. Så vi satte in en annons på Bello.se och fick en massa svar och en var här igår och kollade och nu kommer som sagt en till. Vill få det fixat nu så vi slipper antingen frysa ihjäl eller bli ruinerade av Eon den här vintern.

5 kommentarer:

MiaMaria sa...

Fy vad jag tycker synd om dig!! Hantverkare är fruktansvärda att ha med att göra!! De gör aldrig som man vill.

Heleena ♥♥♥ sa...

Jobbigt det där med att inte kunna somna ordentligt, känner igen mig...inatt låg jag 2 timmar och bara glodde in i väggen innan jag tillslut gav upp och gick upp, liksom ingen idé att ens försöka sova då men tillslut somnade jag kl 05...tankarna är värst = (

Brukar kika in här då och då , hoppas det är ok att jag länkar hit?

//Heleena

äppelblomman sa...

Jag känner igen mej om det med att sova. Jag är oxå en nattsuddare som gör en massa andra saker när jag bör sova. Och är sedan dödens trött när barnen vaknar.... O så dessa funderinga som kommer på nätterna. De kan man bli tokig på. Jag har börjat att "bloggfundera" och skriver då upp allt för att morgonen därefter kolla igenom och då ev skriva om det!!

Evelina sa...

Inga sådana negativa husinlägg på ett tag va?!!!! - idag är vår husaffär klar och nu vill jag bara höra hur kul det är att ha eget hus :)
By the way - tror ni glömde en filt här i helgen, vit med brun kant.
Puss!

Ja, jag då sa...

På Uppsala stadsteater går just nu en föreställning som heter "hantverkarna". Det handlar om ett par som hamnar i hantverkslimbot och tillslut är de så utmattade och lessa på allt att de tillslut har ihjäl hantverkarna (det är en komedi).

Den är så himla bra! Man känner verkligen igen sig i allt hantverkskaos.