lördag, oktober 03, 2009

Imorse var jag uppe och gav Nemo mat vid 5, då hade han sovit sen typ 23. Lyx. Sen vaknade han igen vid 8 och då tog Kalle honom så jag fick sova vidare. Lyx. Och sen hände det lyxigaste av allt. Jag gick upp, Nemo satt i soffan så jag gick fram och böjde mig över honom och han blev så sjukt glad när han fick se mig! Munnen sprack upp i ett stort leende och han började gurgla, prata och "skratta" som aldrig förr. Sen var han sjukt glad länge efteråt. Som han hade saknat mig!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nemo loves you (såklart!) :)

Anonym sa...

Underbart!!!
Min Manu är tyvärr straffad hela helgen... hon har blivit så hemsk tonårig (hon är bara 11!!!) och svara på den mest otrevliga sätt som man kan tänka sig... hon ska stanna hemma hella helgen utan TV, data eller musik...och jag hoppas att hon tänker lite efter....
Men men... så är det att vara förälder till en smart och olidig tjej...
Kram.
Mercedes.

Anonym sa...

Vet du vad? Nu ska du få hjälpa mig med en grej... Det är nämligen så att jag äääälskar zombiefilmer, splatterfilmer och såna härliga saker... Men det känns som om jag har sett de flesta. Nu till min fråga; kan inte du skriva ett inlägg där du listar dina favoritfilmer i denna genre? :)