lördag, oktober 17, 2009

Imorgon bitti åker vi hem till Skåne igen.. Veckan har gått så sjukt fort. Tiden går så fort hela tiden sen Nemo kom tycker jag, det är väl för att man inte har någon dötid utan är sysselsatt i stort sett hela tiden.

Ikväll har vi ätit trerätters middag, rostat bröd med brieost, guacamole och grönsaker till förrätt, älgfilé och rotfruktsgratäng till varmrätt och kladdkaka med grädde och glass till efterrätt.

Nemo har fått så fina presenter av mamma, Karin, Vilmer, Olivia och Marie. Ska fota och visa när vi kommer hem. mamma har stickat en overall, mössa, halsduk (Nemo är så tjock nu så han har ingen hals längre men tanken var ju god) och raggsockor och Marie har virkat världens finaste filt i Nemos favoritfärger, grönt och brunt.

När vi kommer hem måste jag på allvar ta tag i min vikt eftersom jag knappt kommer i min vinterjacka och det är läge att börja använda den nu. Hur nu det ska gå, karaktären är sämre än någonsin. Men en promenad varje dag ska det bli iallafall.

Nu ska jag gå och lägga mig, vi ska köra tidigt imorgon. Det kommer kännas tråkigt, men det är bara två månader kvar till jul och tiden kommer gå fort.

2 kommentarer:

LolitaRegina sa...

nu måste jag tjata lite igen.. brieost!!! *dör* ;) gud, vilken ostfrossa jag ska ha nästa vår! ;) brie, camembert, chevre, halloumi..

Soya ★ sa...

Tack tack :)