tisdag, oktober 20, 2009

Vi måste ju störa oss idag också ju! det höll jag på att glömma. Jag har väldigt mycket att störa mig på men tar bara tre saker per vecka. Och idag stör jag mig på det här:

  • När kompisar som är smalare än en själv klagar på att de är tjocka för att i nästa andetag fråga om man vill ha en tröja de aldrig använder eftersom den är för STOR. Piss off!
  • Folk (tjejer) som skriver in till så kallade modeexperter för att fråga vilka kläder de ska ha kommande säsong. Vad hände med tänka själv? Vad hände med egen stil? Vad hände med personlighet?
  • Sen så stör jag mig ofantligt mycket på folk som lämnar en halv muffins för att DE INTE ORKAR RESTEN! Kom igen, alla orkar en muffins såvida man verkligen inte käkat sjukligt mycket precis innan, eller möjligtvis gjort en magsäcksoperation.

Vad har ni att berätta denna veckan?

4 kommentarer:

Sofie sa...

I dag vill jag störa mig på folk på Friskis & Svettis som envisas med att ta av sig skorna precis efter passet när det är dags att stretcha. Urk!

Juristen sa...

Åh bara för att man får störa sig hur mycket man vill så kommer jag inte på nåt... Det stör jag mig på!!!

Anonym sa...

Jag stör mig idag på min feta kropp och min brist på lust att göra någonting åt.

Jag stör mig på Manuela som har tappat nycklarna i skolan och inte har hittat dem.

Jag stör mig på inkompetenta chefer.

Mercedes.

Jenny Shima sa...

Jag stör mig grymt på de telefonsäljare som inte verkar förstå vad nej tack betyder. När jag säger att jag är nöjd med de jag har som kund och inte vill ändra på något skulle det vara skönt om det godtogs utan tjafs.

En del av personalaen på avd 44 på UsiL som inte verkar ha någon förståelse för sina patienter. Lite omsorg och varsamhet hade inte skadat. För mycket auktoritet funkar inte på mig.

Amningspolisen, amning är jättebra när det funkar men låt mig själv få klura ut hur man gör, viss vägledning behövs men inte 1000 förslag på vilket som är "rätt"