måndag, oktober 26, 2009

Jag har Förlossningskliniken på i bakgrunden och kastar ett öga på tv'n då och då och fastnade för en typ 18-årig tjej som ska föda sitt första barn. Hon och pojkvännen planerade inte graviditeten och familjen var inte så glad för det.

Men sen blev jag sjukt upprörd för att tjejens familj säger att tjejen inte ska få någon smärtlindring för de vill att smärtan ska avskräcka henne från att skaffa fler barn. Stackaren har sjukt ont och pojkvännen blir förbannad på henne för att hon "är otrevlig" mot honom. Jävla idiot.

Efter 10 timmar har bebisen inte kommit och tjejen orkar inte mer och vill ha epiduralen men då kommer hennes mamma och är sur och hotar med att hon ska få föda ensam.

Sånna jävla as. Hur kan de tycka att de ska bestämma att hon ska ha sjukt ont för att skrämma henne till att inte skaffa fler barn? Och killen som inte fattar att när man har så ont kanske man säger saker som man inte menar eller skulle ha sagt i vanliga fall.

Idioter.

3 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Det är lätt att fastna i det. Fast jag ska ärligt säga att jag bara tittat på ett enda avsnitt sedan kejsarsnittet. Det har överhuvudtaget blivit få program som har med sjukvård att göra.

De du berättar om vrekar ju inte kloka. Det är inte rätt sätt om man inte vill ha fler barn.

Lijna sa...

Jävla folk!

MiaMaria sa...

Förlossningskliniken är skitläskigt!! Kollade på det i två veckor innan det var dax för mig och shit va rädd jag var!! Tur att sverige inte har något gemensamt med den amerikanska förlossningsmetoden. Jag hade inte velat stå med typ 15 blåklädda sköterskor runt mig.. eller att de hade rusat iväg med mitt barn på en gång. Snacka om traumatiskt.