söndag, oktober 04, 2009

Vi har varit hos Kalles föräldrar hela dagen och haft det bra. Jag och Kalle fixade iordning burarna som kaninerna ska bo i nästa vecka när vi åker på älgjakt och Nemo passade på att sprutbajsa ner sin farmor. Nästa vecka ska han testa att bajsa på sin mormor och sen utvärdera vem som tyckte han var charmigast.

Tiden går så fort och veckorna bara flyger fram. I veckan ska vi på 2-månaderskontroll och jag ska till MVC på undersökning. Innan vi åker till Kättbo måste jag ta in mina pelargoner och plantera ut lite ljung och murgröna istället, när nu det ska bli av. Det är ju storm ute så det går ju inte att göra något känns det som.

Förhoppningsvis kommer projektet med värmen i huset igång snart och jag hoppas det inte tar för lång tid. Jobbigt att vara hemma med hantverkare och en liten bebis. Jag måste nog åka iväg de dagar de kommer vara här och jobba. Anmäl er här som frivilliga jag kan våldgästa.

Nu ska jag gå ner och lägga mig, fattar inte varför jag ska vara uppe så länge. Men man får väl ta lite egentid när Nemo somnat för natten..

4 kommentarer:

Mirijam sa...

Jag kan våldgästas. Du har adressen :)

Juristen sa...

Kom till mig!!!!

MiaMaria sa...

Du är varmt välkommen hit!! eller så kan vi hooka på Nova Lund, jag e redo nu!!

Anonym sa...

Hej sötis,
ni är alltid välkomna hem till oss.

Puss
/Magdalena