lördag, oktober 31, 2009

En bra lördag. Jag och Nemo tog sovmorgon och myste i vår säng tills jag gick upp för att kolla på Melrose Place och i första reklampausen joinade Nemo mig. Han somnade om och ligger och snarkar i soffan nu. Kalle hade gjort en brasa innan han åkte imorse så det var så varmt och gott när vi kom upp.

Kalle är och hjälper sina föräldrar hämta saker i ett hus som är sålt. Vi har fått så fina grejer därifrån, bland annat en fin stol och en kista från 1800-talet. Det är så fint med gamla grejer.

Ikväll ska vi på Halloween-fest och det ska bli sjukt roligt! Hela familjen ska klä ut sig och jag kan avslöja att Nemo kommer vara ett djur... Det trodde ni inte va?

Igår fick jag en bild på Juristens lilla flicka som ska heta Emilia. Å så söt hon är, med riktigt pussvänlig mun! Som jag längtar att få hälsa på dem och ge dem en liten present och höra ALLT om förlossningen i minsta detalj. Jag har bivit sjukligt intresserad av förlossningsberättelser.

Om en timme kommer min faster och kusin och hälsar på och det ska bli roligt! Kanske utnyttjar dem och tar en dusch innan de åker så de kan passa Nemo lite..

1 kommentar:

LolitaRegina sa...

Får vi se hur fina ni var på maskeraden? :)
Vad duktig du är på att uppdatera din blogg, jag är verkligen under-all-kritik dålig på det för tillfället.. :/