tisdag, oktober 13, 2009

Idag är det störningstisdag igen och jag har några nya grejer att ta upp!

  • Finns det något störigare när man ska tanka och alla pumpar är upptagna, så man ställer sig och väntar och sen när den framför är klar så kliver han (det är alltid en han, en gubbe) ur bilen och går in och betalar utan att flytta bilen först!!! Det är så man vill döda.
  • Jag stör mig som fan på om man själv umgås med ett par och så håller de på att hångla och puttinutta sjukt mycket framför en hela tiden och liksom går in i någon slags kärleksuppvisningsvärld. BLÄ!
  • Och så stör jag mig på folk som måste tycka synd om sig själva på Facebook och skriva pinsamma statusrader, typ: Åh jag är så ensam, snälla kan ingen prata med mig? Eller: Varför ska livet vara så hårt, finns det ingen som bryr sig.. osv osv.

Ge mig allt ni har nu!

5 kommentarer:

MiaMaria sa...

Jag stör mig på småhundsägare som lyfter upp sina hundar när man går förbi dem med sin "stora" hund. Att vara hundrädd och hundägare rimmar dåligt i mina öron.

Och jag stör mig på vår vägförening som lagt ut stora stenbumlingar på vår väg så att vi måste köra runt hela området. tydligen är vår väg i för dåligt skick. Laga den?? -Nä, vi lägger stenbumlingar i vägen så att ingen kan använda den istället.

Jag stör mig på att få ställen i stan är handikappanpassade. Nu när man har barnvagn inser man hur svårt det e att ta sig fram. Hade jag varit rullstolsbunden hade det varit omöjligt att gå i vissa butiker och göra en hel del grejer. Sjukt att vi inte kommit längre i utvecklingen.

Det jag stör mig på mest just nu e att inte alla klädtillverkare kan sätta sig ner och dricka en kopp kaffe och enas om samma mått. Kan inte en strl M eller 38a alltid vara lika stor?? Det hade gjort livet så himla mycket lättare!!

Och så stör jag mig på alla som farmar på fejjan och lägger ut bilder och har sig. Nu har jag nog stört mig tillräckligt för denna veckan.

Förresten Linnea, kom ni med på babysimmet?

äppelblomman sa...

Jag stör mej sjukt mycket på när folk och då speciellt äldre människor går och plockar och provsmakar smågodiset innan dom stoppar det i sin påse:-(

Jag stör mej oxå på en speciell person som tror att han är duktigare än alla andra och dessutom bloggar om det och skriver att så ska det vara och så följer han inte ens det själv.... Uscha för såna människor.

Mirja sa...

jag stör mig på 2 av våra grannar som båda installerat värsta fula parabolerna vid gaveln av huset och dragit fula antennsladdar rätt över långsidan av huset in genom fönstret hos dom. Så jävla fult!!!!

Jag stör mig på rusningstrafiken i sthlm. Grrrrrrrr!

och vägtullarna...så roligt är det inte att köa och betala för det också..

..och skitdyra månadskortet för kollektivtrafiken, 690 hela jävla spänn! RENA RÅNET!

och dyra timavgiften utanför BB i Danderyd! :(

och jag som eg aldrig tänker på vad saker kostar men sånt här vill jag inte lägga pengar på!!

Jenny Shima sa...

Jag stör mig på folk som pratar om privata saker på mobilen på bussen. Jag vill inte veta allt om ert liv.

Jag stör mig också på folk som inte flyttar på sig när man kommer med barnvagn.

Annars är jag i en lycklig bebisdimma och stör mig inte på så mycket alls :).

Matilda sa...

Jag stör mig på att alla är så jääävla dumma