onsdag, oktober 21, 2009

Mellan 23 och 00 har jag oftast lite egentid. Det är egentligen lite för sent men jag tycker det är så skönt när Nemo och Kalle sover, det är tyst i huset och jag kan sitta här en timme med en stor kopp té och bara slappa utan att känna mig stressad över en massa saker som ska göras.

Idag har Juristen varit här, min älskade Jurist.. Hon är beräknad att föda barn på söndag och hon är redan riktigt bitter. Jag hoppas för hennes killes skull att hon inte går över tiden allt för länge. Jag klappade lite på hennes stora, fina mage och jag hade nästan glömt hur en höggravid mage känns. Nu har man ju en rynkig deg till mage och den känns inte lika mysig kan jag meddela. Men magen bryr jag mig inte så mycket om, inte konstigt att den ser ut som den gör eftersom min finaste lilla bebis bott i den. Men kroppen "runt om" är inte vacker. Jag väger mer än jag någonsin gjort och känner mig inte så fin. Jag har varit jätteduktig med maten denna veckan iallafall, ätit frukost, lunch, middag och fruktsallad på kvällen. Och så massor av té, min favoritdryck.

Imorgon är det torsdag igen, jag vet jag tjatar men tiden går så sjukt fort. Jag har inga planer för helgen men Kalle kanske ska jaga en dag och hjälpa sina föräldrar flytta ett stort stenbord en dag så jag ska vara hemma och leka med Nemo. Jag hoppas jag får lite tid till att ta in resten av mina pelargoner innan de dör i kylan och sen köpa och plantera ut vinterväxter.

Nu ska jag gå och lägga mig innan jag somnar sittandes här.

Inga kommentarer: