lördag, juni 01, 2013

1 juni

Och juni började med att leverara underbart väder. Jag och barnen gick ut i trädgården i morse och då var det redan så varmt att de bara behövde ha linne på sig. Jag klippte gräset och satte upp lite lyktor i buskarna vid utemöblerna och när Kalle kom ut så röjde han med röjsågen och vår vildvuxna trädgård ser nu lite mera tam ut. Men sen kom en rejäl regnskur så vi fick kasta oss in och då passade vi på att städa huset. Även kaninerna fick det städat och efter att ha hållit igång precis hela dagen så stack jag ut och sprang. Det var varmt och kvavt och benen var tunga. Tanken var egentligen ett långpass men eftersom klockan hunnit bli så mycket så sprang jag bara sex kilometer, men det räckte, jag var inte direkt sugen på mer.

Ikväll har vi grillat hos våra nya grannar och igår var de här och grillade. Det är roligt att ha folk nära som man kan umgås lite spontant med tycker jag. Nu sover barnen och det är väl dags för oss också att sova snart. Jag är dödstrött efter en fullspäckad dag och några glas vin.
 
 
 
När vi grävde upp marken till vår uteplats så hittade vi massor av gamla flaskor nedgrävda i jorden. De har jag diskat och satt fina blommor i.

1 kommentar:

Marie sa...

Underbara bilder!!