onsdag, juni 05, 2013

Första doppet

Efter förskolan idag så tog jag och Jenny med oss kidsen och åkte till Vombsjön. Ett perfekt ställe om man har barn, en sjö med sandstrand och så är det långgrunt. Vi var nästan ensamma där och barnen hade så roligt och badade faktiskt, det trodde jag aldrig. Men eftersom det var så grunt så var vattnet rätt så varmt faktiskt.
 
 
 
 
 
 
 
 

Och ikväll tog jag mig en tur i löparskorna. Eftersom magen varit lite konstig under dagen hade jag inte ätit så mycket och var vrålhungrig när vi åt middag och åt alldeles för mycket för att springa en timme senare. När jag ska springa på kvällen äter jag bara lite för att få energi och för att äta tillsammans med resten av familjen och så äter jag mer när jag kommer hem igen. Men inte idag nej, så jag sprang åtta kilometer med laxen uppe i halsen. Det gick i ett lååångsamt tempo och jag bannade mig själv och bestämde mig för att vara mer noggrann med hur jag äter och dricker under dagen om jag ska springa på kvällen. Måste fördela energin bättre!

2 kommentarer:

Marie sa...

Åååå vilka härliga bilder!! Vill också sola å bada!!
Vore roligt att veta mer exakt vad och hur mycket du dricker å äter en dag när du tänkt springa på kvällen i ett inlägg. :-) Alla tips för bättre ork är bra tycker jag! :-)

Jöns Marie sa...

Vilka härliga sommarbilder!