måndag, juni 03, 2013

Feber & St Hans Backar

Inatt vaknade Leon och var så ledsen och när jag tog upp honom var han varm som en kamin. Resten av natten sov han hos oss och när han vaknade var han feberfri men snorig och rosslig. Han fick ju vara hemma från förskolan och på förmiddagen tyckte jag att han var som vanligt även om han knappt ville äta, men på eftermiddagen var han inte riktigt lik sig och framåt kvällen hade han feber igen. Lilla vännen, det blir VAB imorgon och så hoppas jag att han är frisk till på onsdag för då ska hela förskolan gå på utflykt och ha matsäck med sig.

Lite fick vi gjort idag förutom att njuta av solen. Jag har tvättat och torkat tre maskiner tvätt och rensat i den stora rabatten. Skulle behöva lite fler blommor där, så det blir som ett blommigt hav. Typ.

Och ikväll stack jag iväg till St Hans Backar och löptränade med Coach K Runners. Spontant kände jag att det här gör jag aldrig i hela helvetet om och jag svor på att aldrig mer springa i backar, inte springa överhuvudtaget faktiskt. Det var SÅ jobbigt. Jag lyckades skrapa ihop cirka fem kilometer och sen var jag finito. Men nu är benen härligt trötta och jag kommer nog springa igen om någon dag skulle jag tro.


Bilden har jag snott av Suzan.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Det verkar som att många blir sjuka nu när värmen kommer:( hoppas han är frisk till onsdag!

Suzan sa...

Bra jobbat igår!

O du, även om det kändes överjävligt så bygger det pannben, hjärta och lungor inför framtida pass. Finns inget som stärker konditionen som backintervaller!

Kram! O hoppas vi ses fler gånger!

Jenny Shima sa...

Så kommer jag nog känna efter mitt första pass bootcamp imorgon.

Marie sa...

Ja ha...suck...! Måste jag ut å leta upp en backe nu alltså....
Skojja bara!! :-) Tack för inspirationen, jag gör det imorrn!! :-)

Och du, tusen tack för tipsen på min blogg! Klart som korvspa att vi ska göra en tur(säkert inte bara en!!:-)) till Ven i sommar, ser ju underbart ut!! Österlen kommer vi säkert också att åka till när vi ändå är så nära. Kommer du på något mer är det bara att höra av sig!!