söndag, juni 09, 2013

Sista jobbhelgen

Nu har jag jobbat min sista helg innan det är SEMESTER! Nu ska jag bara jobba tisdag, torsdag och fredag och sen är jag ledig i tre veckor, jobbar en vecka (tre pass bara så det är gött) och sen har jag ledigt i tre veckor till. Lovely!

Barnen går sista veckan på förskolan innan åtta veckor långt sommarlov och på fredag får vi fira litegrann, men jag vet inte riktigt hur. Och på lördagen är det Malmömilen och på söndag drar jag och vagnen till Kättbo, äntligen!

Förra året så hade Nemo ett sår på benet som han inte kunde låta bli att pilla på. Tillslut fick hann in skit i det och det blev infekterat och spred sig. Imorse hade han ett myggbett på benet som jag såg han börjat klia på så jag klippte av en strumpa och satte över för att han inte skulle komma åt det. Ikväll när han bytte om innan läggdags så stod han upp framför mig med ryggen mot mig och jag fick en chock när jag fick se hans ben.


Vänster ben är nästan dubbelt så stort som det högra!

Ett stort sår som är rött omkring. Vi ringde direkt Kalles mamma som sa att vi skulle lägga ett förband med asolsprit så det har vi gjort. Jag la upp bilderna på Instagram och fick massor med bra tips där också. Men jag ska ringa Nova Kliniken imorgon så de får titta på det. Så typiskt, alltid ska det vara något.

3 kommentarer:

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

ryser när jag ser det. Har han inte ont väl?? Stackars Nemo! Ge han en bra kram från oss.

Jag är nyfiken på uteplatsen....

Marie sa...

Ja fy, riktigt otäckt! Hur gick det på sjukhuset? Vad sa de?

Jöns Marie sa...

Ajaj, ser ut att göra ont! Hoppas att det inte blir värre!

Vi längtar efter er i Kättbo!