torsdag, juni 20, 2013

Korkade kommentarer

Korkade kommentarer har jag hört genom åren, men sen jag blev gravid och fick barn tycker jag de dumma grejerna man får höra ibland är lite väl.

Häromdagen var min pappa och Nemo ute och åkte fyrhjuling och så träffade på någon bekant de stannade och pratade med. Och så säger hen att Nemo var så söt att han kunde varit en flicka med det långa håret.

QUE?!Det är en sån sjuk grej att säga! Och en gång när han var bebis var det en kvinna som sa:
- Åh jag trodde det var en flicka för han hade så vackra ögon.

Ehhh va?? Kan pojkar inte ha fina ögon? Eller långt hår? Hur "ska" en pojke se ut för att vara pojke i andras ögon?

Det är faktiskt synd om folk som är så ofantligt korkade.


Min lilla pojke med långt hår och vackra ögon som själv fiskade upp tre abborrar idag och som han och Leon åt till middag och fullkomligt älskade.

2 kommentarer:

Ninni sa...

Haha!! Det var en pappa på vårt babysim som Mikael och Cedric fick duscha med ett par gånger som förvånat sa "jaha, trodde det var en pojke men det är alltså en tjej" för att Cedric hade Hello Kitty strumpor :)

Jenny Shima sa...

En del människor är helt enkelt så dumma att det är synd om dem. Både pojkar och flickor kan ha vilka färger de vill. Jag har också fått kommentarer om att Oliver var en söt flicka när han var mindre bara för han hade rött eller lila på sig. Han har helt enkelt färger han passar i och om de råkar hänga på "flickavdelningen" bryr jag mig inte om. Jag blev dessutom ifrågasatt i en affär när jag inte ville ha tröjor med blaffiga tryck och i någon annan färgskala än blått/grönt eller svart.