torsdag, juni 27, 2013

Otroligt omotiverad

Igår hade jag planerat in ett långpass löpning men regnet öste ner hela dagen och det var 10 grader ute så jag struntade i det. Idag är det mulet, lite regnigt och 17-18 grader men jag kände verkligen verkligen inte för att springa en endaste liten meter. Velade fram och tillbaka hela förmiddagen men tillslut tog jag mig i kragen och gav mig iväg. Och det är jag såklart jätteglad för nu, man ångrar aldrig ett träningspass och därför försöker jag att inte låta dåliga ursäkter få komma i vägen. Jag har ont i ryggen/höften/lillfingret/huvudet, jag har sovit dåligt, jag är nog lite krasslig, det är för varmt/kallt/regnigt och så vidare och så vidare.

Ont i halsen, feber, 30 grader varmt, 20 grader kallt och om man brutit något är väl enda ursäkterna att komma undan med, typ. Allt annat blir i stort sett alltid bättre efter ett träningspass! Men såklart, ibland får man skita i det också, men oftast krävs det bara lite planering så funkar det. En sak som jag är dålig på är att ta en liten runda om jag känner att tiden inte räcker till. Hinner jag inte springa minst fem kilometer tycker jag inte det är lönt och det är ju bara fel. Bättre att ta en trekilometersrunda än ingenting alls, och det är ju jättebra med variation i både fart och distans.

Och nu måste jag sparka igång mig själv och öka distansen! Jag är lite rädd för att kliva utanför min comfort zone men nu måste jag göra det och kuta på!



4 kommentarer:

Anonym sa...

När du ska springa med mig sen så blir det inte så långa rundor till en början iallafall! Hihi :) kram jenny

Emma sa...

Fan va långt och snabbt! Jag äe så impad av dig!

Amanda, Ida, Erik, Noa & Nina och Magnus sa...

Bra jobbat! Håller med dig att det är så skönt sen efter ett träningspass.

äppelblomman sa...

Du är så grym och sporrar mej sååå mycket! Har inte sprungit på flera veckor, men måste ta tag i det nu på semestern!
Hejja dej!!
Kram K