fredag, juni 28, 2013

Liseberg

Imorgon ska jag och pojkarna åka hemåt igen. Hur kan två veckor gå så fort?? Men vi har haft det bra och härligt väder och gjort mycket roligt.

Men vi åker faktiskt inte direkt hem utan åker via Göteborg där vi ska möta upp barnens farmor och ta en tur på Liseberg! Det ska bli så roligt och jag tror Nemo och Leon kommer älska det. När vi var på Tosselilla förra sommaren hade Nemo inte längden inne för att åka så många karuseller men i år är han exakt 100 centimeter och kvalar in till många fler. Leon kan också åka lite karuseller och det ska bli kul att se vad han tycker om det.

 
 
 
Tosselilla 2012
 
Vi ska hyra en vagn på Liseberg till Leon och jag googlade lite och det verkar finnas skrindor också att hyra, någon som vet? Det hade varit perfekt med både vagn och skrinda så Nemo kan sitta om han behöver och så är det praktiskt att packa grejer i. Marika kanske kommer dit och möter oss och det ska bli jätteroligt att umgås lite med henne också. Om någon har fler bra Lisebergstips så shoot. Jag har inte varit där på 100 år och definitivt aldrig med barn.

Inga kommentarer: