onsdag, juni 05, 2013

Konstigt magont

Igår kväll började min mage kännas konstig. Inte direkt ont, inte mensvärk men nåt kändes knepigt. Efter en stund blev jag nästan illamående emellanåt och jag bestämde mig för att lägga mig fast klockan bara var nio. Magen kändes konstigare och började göra ont men jag lyckades somna vid halv tio kanske. Jag vaknade ungefär en timme senare och hade jätteont. Det vred och vände och spände och jag visste inte vad jag skulle göra. Efter en stund gick jag upp för att ta en Ipren och då kunde jag inte stå upprätt ens men jag tog mig ber, tog en tablett och la mig igen. Tack och lov hjälpte det ganska snabbt och jag kunde somna och vaknade inte mer på natten. Imorse hade jag inte ont men jag var liksom öm i magen och det kändes som att det var något som störde. Jag drack en kopp te men kunde inte äta något.

Nu är jag hemma efter förskolelämning och det känns lite bättre och jag äter frukost. Märkligt, vad kan det ha varit??

Jag vabbade igår eftersom Leon hade hög feber igår natt igen. Och igår var han inte riktigt sig själv och på kvällen kom febern tillbaka. Dock har han varit feberfri inatt men han är hemma med mig ändå. Så tråkigt att missa utflykten men det är viktigare att han blir frisk. Nemo var så glad över sin matsäck och när vi lämnade honom så klev Leon ur vagnen och försökte ta en annan ryggsäck. Lilla gubben, men vi får ha picknick här hemma istället.



3 kommentarer:

Suzan sa...

Ingen aning om vad det kan vara men mon första tanke är om du har en spiral?

Linnéa sa...

nope ingen spiral eller annat preventivmedel. och inte gravid!! :)

Anonym sa...

Har du blindtarmen kvar? Jag hade känningar ca 10 år innan jag till slut i fjol opererade bort den, jätteont i magen någon dag ett par gånger om året, sen kändes det när jag gick någon dag, sen gick det över till nästa gång... Är säkert inte det men det var det jag kom att tänka på i alla fall.