4 portioner
1 morot
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
12 st grön sparris
2 msk tomatpuré
2 msk hummerfond
2 dl vitt matlagningsvin + 2 dl vitt matlagningsvin
2 dl vatten
2 dl grädde
valfri pasta (hemmagjord rekommenderas!)
räkor
ruccola
parmesan
salt
vitpeppar
Finhacka morot, lök och vitlök. Skiva sparrisen. Stek i smör + olivolja tills de mjuknat (ej få färg). Tillsätt tomatpuré, hummerfond och 2 dl vin. Reducera så vätskan försvinner. Tillsätt pasta (som inte skall vara helt färdigkokt). Tillsätt 2 dl vin, vatten och grädde och låt puttra i minst 5 minuter. Smaka av med salt och vitpeppar. Strax innan servering vänder du i hackad ruccola och färska räkor. Servera och strö över några räkor och parmesan.


3 kommentarer:
Åh sablar så hungrig jag blev nu!!! Ser jättegott ut! Tack det ska vi testa! :-)
Guuuud va gott de ser ut!
Tuuuusen tack, kommer att göra detta snart!!
Kraaaam K
Mums, det ska jag laga dagen efter jag har kört bootcamp:)!
Skicka en kommentar