torsdag, februari 07, 2013

Min tur...

Nu är det min tur att bli dålig. Nemo hade ju feber i helgen, var pigg och glad i måndags, jätterisig och trött i tisdags och pigg igen igår. Får se hur han mår idag. Det är något som går på förskolan nu och det är jättemånga barn och pedagoger som är sjuka. Leon har klarat sig och jag trodde att jag också skulle göra det, men icke... Kalle ska på kurs idag så han får lämna barnen på förskolan och sen ska jag bara ligga hela dagen för just nu mår jag SKIT.

Det började igår kväll efter att jag röjt i stora rummet hela dagen, jag kände hur det kröp in i kroppen och jag skyndade mig för att bli klar med röran innan det skulle bryta ut.


Ahhhh röran...

Men nu är det möblerat så som det kommer se ut i matrummet iallafall. Jag längtar så efter att väggen ska komma upp för det kommer bli så bra! Vi har nog bestämt oss för vilka tapeter vi ska ha också. Först ville jag ha ett par från gammelsvenska tapeter men hittade inga som föll mig i smaken och Kalle var lite inne på mer färg så vi har tittat på tapeter från PIP Studio. Jag älskar deras mönster och har en del porslin med det och den tapeten jag tycker är finast har samma mönster som på en stor skål jag fick av Marika förra julen.


Den finns med både ljusblå och vit bakgrund. Vilken gillar ni bäst? Gillar ni dem överhuvudtaget? Kan det bli to much?

Det finns en med fåglar också som är fin:


Ja det är svåra beslut som ska tas, men det är kul med tapeter!

4 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Hur många väggar är det som ska ha tapeten?

Linnéa sa...

Två!

Anonym sa...

Jag och Lisa gillar den med fåglar mest.Kram.

Freestuff.se sa...

Hejsan,

Skicka oss gärna ett mail via vårt kontaktformulär som finns på vår sajt. Vi vill diskutera ett samarbete med din blogg :)

//Freestuff.se