torsdag, februari 28, 2013

Skaljackor

Pojkarna behöver nya skaljackor och eftersom våren är runt hörnet är det hög tid att inhandla dem. Nemo har haft en skaljacka från Polarn och Pyret som hans farmor köpte till honom och den har varit kanonbra och ser fortfarande lika fin ut. Nackdelen med PoP's kläder är ju priset, och nu när de är två som behöver nytt blir det ju svindyrt. Jag har kollat runt på lite alternativ och har hittat följande:


• Skaljacka från Kappahl 399:-
• Skaljacka från Lindex 399:-



• Skaljacka från Åhléns 379:-
• Skaljacka från Didriksson - hittade inget pris.



• Skaljacka från Polarn och Pyret 799:-
Skaljacka från HM 349:-


Jag tycker att jackan från PoP är överlägset snyggast, men såklart överlägset dyrast. Jackan från Kappahl är nog den jag tycker bäst om av de billigare men jag har ingen aning om kvalitén på den. Didrikssons jacka är också snygg och ligger säkert mellan PoP och de billigare jackorna i pris.

Vilka jackor köper ni till era barn? Vilka av ovanstående märken har ni testat?

4 kommentarer:

FridaK sa...

Jag har köpt den från PoP till dottern, mest för att då vet jag vad jag får. Vi har just på skalkläder alltid kört på PoP.

Anonym sa...

Kör alltid skaljacka, byxor och vindfleece från polarn.
Sjukt dyrt men väl värt det och man vet vad man får.
Elin

Marie sa...

Skriver som de andra... Bara POP på skal och vindfleese här, har inte orkat testa annat, kör på ett vinnande koncept liksom. Har varit kanon i snart 8 år nu så... Dessutom kan Ellen ärva Axels för de är så hela och fina fortfarande. Du kan ju alltid sälja vidare sen och få en bra slant för kläderna om du känner att det är för dyrt. Man kan få allt ifrån 150-400kr för en begagnad pop jacka på tradera...

Jenny Shima sa...

PoP är ju jättebra men de är svindyra. Kappahl och Åhlens tycker jag funkar bra. På Barnens Hus brukar de ha kampanjer på Didriksson om jag inte minns fel.