lördag, februari 02, 2013

Chernobyl Diaries

Har ni sett den filmen? Jag såg den på jobbet idag och jag tyckte den var väldigt spännande och lite läskig, så den rekommenderas!

När jag kom hem tog jag en tupplur i soffan eftersom jag var så trött efter Leons nattsuddande natten innan. Han vaknade plötsligt vid 22 och skulle sen absolut inte somna om utan låg och babblade och babblade. 02.08 var sista gången jag tittade på klockan..

Ikväll har vi ätit plockmat, väldigt gott. Chevreostpajer med aprikosmarmelad, ölkorv, tre olika ostar och kex, sesamkyckling, crustader med räkost, minimozzarella med tomat och stekta tortillabröd med ost och ananassalsa.


Vi åt lite senare medan barnen tittade på Toy Story 2 och plötsligt kom Nemo in med tårar i ögonen:
- Buzz säger att han saknar sin pappa...
Och sen började han stortjuta. När jag tog upp honom var han jättevarm och tempen visade på 38,7. Han har varit med sin farmor i Malmö hela dagen och de var på nallekonsert på Konserthuset, ätit på McDonalds, köpt lego och badat badkar i lägenheten. Hoppas han blir frisk snabbt och att Leon slipper bli sjuk.

Imorgon är det jobb för mig igen men jag tänker mig att jag ska hinna med ett långpass löpning innan jobbet. Tyvärr har det blivit minusgrader igen så jag hoppas inte att det är för halt.

Inga kommentarer: