lördag, februari 23, 2013

Perfekt dag

Det har varit en perfekt dag idag. Perfekt eftersom den bara innehållit må bra-saker och jag är lycklig och varm i hjärtat.

Jag klev upp med barnen imorse och myste med dem i soffan. Sen drog vi igång baket inför dagens Me&I-träff och båda barnen tyckte det var kul att vara med.


Vi bakade små semlor och kakbollar och efter att Emmy som höll i träffen presenterar kollektionen dukades det fram och alla fikade och tittade på kläderna. Det var så roligt att träffa Evelina och Corre från Vitemölle-tiden, familjen Ernhake kom och Mirijam som jag inte träffat på länge. Min gamla kollega Jenny med sin son och Kalles mamma kom också. Jag köpte svettisjackan med matchande knickers till Nemo och, håll i er nu, ett par jeans till mig själv!! Helt galet. Alla som känner mig vet att jag i stort sett aldrig har jeans på mig och alla var överens om att de aldrig sett mig i det. Men jag vill gärna ha ett par så att jag kan ha fina tröjor och toppar och de här jeansen var faktiskt sköna, stretchiga i boyfriend-modell. De var dock slimmade på mig eftersom de var för små men jag gick upp en storlek. Det var så kul för när jag gick förbi Evelina och hade dem på mig sa hon:
-Ååå är det slim fit-jeansen?
Jag bara:
- Ehhh nej det är boyfriend-modellen..


Det var en lyckad träff och jag är så glad för de som kom. Ernhakarna stannade på pannkakor och Kalle åkte till Jörgen så när de också åkt röjde jag undan, nattade barnen och nu göttar jag mig framför Dexter med ost, kex och vin. Helt perfekt dag och jag kommer somna med ett leende på läpparna.

Nu: Te och mer Dexter!



Inga kommentarer: