tisdag, februari 19, 2013

Me&I

På lördag ska jag ha en Me&I-träff och jag satt och kollade in senaste kollektionen. Tyvärr blev jag ganska besviken för det känns inte alls nytt, snarare som ett ihopplock av plagg från gamla kollektioner och inte ens de finaste. De byxor som jag gillar har barnen redan, t-shirtarna var inget speciellt och.. Det var det liksom.


Jag älskar de här retro svettis-jackorna som kommer varje kollektion och den här marinblå var jättefin. Men Nemo har redan en brun som passar och Leon en grön så det behövs ju tyvärr ingen...


De här byxorna är inte så snygga men slitstarka och perfekta att ha ute och leka i nu i vår. Innan har de funnits i rött, svart och blått men nu när de finns i brunt kanske jag ska slå till.

4 kommentarer:

Ninni sa...

Har också kollat på utbudet och det kändes som om det var lite kläder i årets kollektion. Ska bara kolla på två saker som jag känner mig osäker på. Men det kanske ser roligare ut irl?

Linnéa sa...

Ja jag hoppas det! Och det kanske finns mer än det som finns på hemsidan. Vad har du spanat in?

Ninni sa...

Tidigare har det funnits plysh byxor med figurer i rumpan, en stor ficka fram på ena benet och muddar. Fast de verkar bara vara i mjukistyg i år och finns bara i svart och grönt.
Sen är jag lite sugen på maxi klänningen men jag tror tyvärr inte den funkar på mina tuttar.

Anonym sa...

Håller med.
Sjukt besviken på årets kollektion.
Kändes inte alls nytt, fräscht och vår.
Elin