måndag, februari 11, 2013

Dagens pepp:

Minus 1,8 kilo på vågen. Det enda bra med att ha tappat smaken...

Igår kväll började jag frysa igen så jag tog en kokhet lång dusch. Trots det huttrade jag men klädde mig i Kalles jättevarma Pippi-tröja som mamma stickat och plötsligt vände det. Jag blev varm, jättevarm, men inte febrig och kände mig piggare än på länge. Fick lite flow och började virka på ett nytt projekt och gick inte och la mig förrän ganska sent.

Idag är jag också feberfri men har ont i hals och huvud och är snorig. Men det känns ändå okej. Frågan är om jag ska börja nya jobbet ikväll eller om det är bättre att vila en dag till. Det har ju gått upp och ner med måendet för alla som varit smittade med det här och det vore ju lagom kul att få feber där ikväll. Och det vore ju hemskt pinsamt att smitta det vidare.. Samtidigt är det ju inte speciellt kul att sjukanmäla sig första dagen. Vad hade ni gjort?


Gårdagens pepp: Jag löste in mitt värdebevis till Midnattsloppet och var väldigt optimistisk när jag valde startgrupp.

1 kommentar:

Anonym sa...

Stackars du!
Ang. 1:a dag på det nya jobb... ja, jag är så himla dum att jag hade gått ändå för att jag hade känt att det var pinsamt att sjukanmäla sig första dag... men, om man tänker rationell... är man sjuk så är man sjuk... dessutom ska man inte gå runt och sprida sina virus/bakterier över andra människor.
Halva Sverige är sjuk ! jag tror inte att din nya chef kommer att tycka att det är så konstig om du ringer och berätta hur det ligger till. Lycka till och krya på dig! och grattis på alla dessa 1,8 kilo minus!!!
Mercedes.