måndag, februari 04, 2013

Färg-Hitler

Idag har jag målat takbjälkarna i stora rummet. Det blir jättefint och jag har varit så noga så noga för att inte måla utanför och absolut inte spilla. Om man spiller kommer färg-Hitler, även känd som Kalle, med bister uppsyn och en trasa med lacknafta. Men idag var han i Malmö när jag målade så det var en avslappnad och fin stämning. När jag var klar med tre bjälkar fick jag flytta lite grejer för att måla de andra tre och jag lyfte upp det stora tältet med bollar och bar det tvärs över rummet. Och då, SPLATT! Jag lyckades svepa ner färgburken och det skvätte ut färg över golvet, massa kablar, gardinen och KALLES NYMÅLADE VÄGG! Aaahhhhh paniken!!

Som tur var hade Jörgen precis kommit och kunde lugna mig när jag hyperventilerade och nästan grät. Vi kastade oss på golvet och torkade och tvättade och gnuggade och fick tack och lov bort all färg, utom den på väggen. Men det fanns tack och lov liiite färg kvar så Jörgen målade snabbt över fläcken. Jag tänkte att det här får Kalle ALDRIG veta men när vi låg på golvet och paniktvättade det så knackade en bister färg-Hitler på fönstret. Busted...

Men bjälkarna blev sjukt fina iallafall, och det är väl huvudsaken?



4 kommentarer:

Jöns Marie sa...

Vad fint det blev!

Magdalena sa...

Det blir så fint. Du är så duktig och ambitiös. Får komma ut & hälsa på snart så jag får se det "in real life". Bjuder du på laxplanka eller smörgåstårta då????? :-)

Linnéa sa...

Maggi: självklart! Så snart allt är målat så möblerna kan stämmas tillbaka bjuder jag på något av dina önskemål. :)

Jenny Shima sa...

Det blev jättefint:)!