söndag, juli 08, 2012

Memory Lane

Kalle har ju jobbat väldigt mycket i Småland och nu när vi åker genom landskapet berättar han gärna vilka vägar han lagt och små roliga anekdoter. Den allra roligaste kan jag höra hur många gånger som helst, vill ni höra? Kalle berättar:

Vi stod och höll på med läggaren på en industrigata och så i kanten av vägen så låg det något lila så jag kollade vad det var. Jag tog en pinne och lyfte upp det och insåg att det var ett par nerskitna stringtrosor! (Linnea tillägger: En normal människa hade ju slängt trosorna åt helvete, men inte Kalle!) Så jag tog med trosorna och lindade dem runt dragkroken på han som var lagbas bil, och sen fortsatte jag jobba. Ett par timmar senare när han skulle åka så smög jag efter för att se vad han gjorde och han gjorde som alla gamla gubbar, innan han satte sig i bilen så kollade han över den och då såg han ju att det hängde något på dragkroken. Så han gick dit, tog loss det och skulle slänga det i vägkanten och precis innan han slängde det så tittade han på det lite ner noggrant och då såg han vad det var. Då ryckte han till och kastade dem långt ut i skogen och sen sprang han bort till kofferten och tog fram våtservetter som han torkade händerna jättenoga med. Jag skrattade jättemycket men han sa aldrig nånsin ett ljud om det.

Sjukt roligt! Ååå jag skrattar sjukt mycket varje gång jag tänker på det. Kalle säger att det är lika roligt som när han stoppade en smällare i hans väska. Ni får väl hojta till om ni vill höra fler av Kalles små hyss...



3 kommentarer:

Emma sa...

Haha! Ja jag vill höra mer!

Marie sa...

:-) :-) Härligt!! :-) :-) Klart vi vill höra fler historier!! :-)

evelina sa...

ha, ha! underbart, mera, mera!!!!