onsdag, juli 25, 2012

Draghjälp

Vi hade ett jättemysigt kalas för Kalle igår. Grillade sill som blev en succé och åt en god tårta och satt ute ända till tolv på natten. Härligt att kunna göra det. Kalles föräldrar var här och när de åkte hem tog de pojkarna med sig så vi kunde dricka lite vin och öl och vara oansvariga för en stund. Vissa mer än andra men det inlägget hör hemma i en låst blogg... Idag har det varit sjukt varmt och eftersom större delen av dagen var barnfri slappade jag i en solstol med min nya löpartidning som var skitbra! Ska sluta prenumerera på Mama och börja med den istället. Sen kände jag mig tvungen att uträtta något också så jag planterade om mina torra stackars pelargoner. Hoppas de får lite fart nu!

Magnus i huset bredvid frågade om vi skulle ta en 7-kilometersrunda ikväll och eftersom jag planerat in en löptur tackade jag ja till sällskap. De första kilometrarna gick som en dans men de två sista var sjukt jobbiga. Tur jag hade Magnus som draghjälp för när jag har någon med mig kan jag inte ge upp.


Även om det var svalare på kvällen så känns det i kroppen att det varit väldigt varmt och man svettats mycket. Jag hade druckit mycket vatten idag iallafall men ätit rätt dåligt.

1 kommentar:

äppelblomman sa...

Härlig kväll ni haft!!
Gryyyym du är! Har inte sprungit på en vecka, men jag ska springa runt fästningen i helgen!!;)
Kraaaam K